EN ISO 20345

    Sikkerhedssko og -støvler er en afgørende del af din arbejdsbeklædning, der skal være med til at sikre dig bedst muligt, hvis ulykken skulle være ude. MASCOTs sikkerhedsfodtøj, der er certificeret efter EN ISO 20345, beskytter dine fødder mod slid, tryk og slag gennem en hel arbejdsdag. Standarden er opdelt i flere sikkerhedsklasser, der angiver, hvilken beskyttelse fodtøjet yder for dig.

    EN ISO 20345:2022

    EN ISO 20345: 2022 er den seneste opdatering af den europæiske standard EN ISO 20345. Alle MASCOTs sikkerhedssko vil gradvist blive recertificeret efter denne standard.

    Standarden er inddelt i forskellige sikkerhedsklasser, der angiver kravene til beskyttelse. Men udover sikkerhedsklassen bliver sikkerhedsskoene også certificeret efter en række andre egenskaber. MASCOTs sikkerhedssko, der er certificeret efter denne standard, er ikke bedre, end de af vores sikkerhedssko, der er certificeret efter EN ISO 20345:2011 – det er blot en anden måde at certificere skoene og angive deres egenskaber på.

    Sikkerhedsklasserne S1PL og S3S er de mest udbredte sikkerhedsklasser i MASCOT. Få et overblik over, hvad sikkerhedsklasserne omfatter:
    Udover sikkerhedsklasserne kan sikkerhedsskoene også være certificeret med en række øvrige egenskaber. Det kan for eksempel være egenskaber som stigegreb, olie- og benzinresistent ydersål, skridsikker sål og mange flere. På vores sikkerhedsfodtøj kan du altid se, hvilke øvrige egenskaber fodtøjet er certificeret med ved at kigge efter de sorte piktogrammer.

    EN ISO 20345:2011

    Sikkerhedssko, der er certificeret i henhold til EN ISO 20345:2011, fortsætter med at have denne certificering, indtil certifikatet udløber, og skoene skal recertificeres. Standarden er inddelt i forskellige sikkerhedsklasser, der angiver kravene til beskyttelse. I MASCOTs sortiment finder du primært sikkerhedssko med sikkerhedsklasserne S1P og S3 i henhold til EN ISO 20345:2011.

    Her får du et overblik over, hvad de forskellige sikkerhedsklasser omfatter.
      S1P
    S3
    Godkendt efter EN ISO 20345:2011
    Sømværn
    Tåkappe
    Skridhæmmende
    Olie og benzinrestistent ydersål
    Stødabsorberende
    Antistatisk
    Åndbar
    Vandafvisende i henhold til normen
     
    Find alle vores sikkerhedssko her og filtrer efter sikkerhedsklassen, der passer til dine behov.