Flere produktnyheder

end nogensinde før
MASCOT® FOOTWEAR, FRONTLINE, HARDWEAR, YOUNG & MINI
12. Marts 2008

Flere produktnyheder end nogensinde før, morgendagens trends inkorporeret i arbejdstøjet og en funktionel opdatering af eksisterende produkter. Det er billedet i 2008, og det skaber MASCOTs stærkeste program i historien.

MASCOT har arbejdet med fuldt tryk på alle kedler på at udvikle nye produkter. Det betyder, at brugere i alle brancher får endnu mere at vælge imellem i den nye sæson. Fællesnævneren er innovation i design, funktioner og stil.

Specialdesign til kvinder

Mænd og kvinder er ikke formet ens. Derfor lancerer MASCOT i april 2008 en helt ny linje af profilerende arbejdsbeklædning til kvinder. Det er MASCOT® FRONTLINE serien, som nu udvides, således også kvinderne kan få komfortabelt tøj med perfekt pasform. De nye produkter findes i de fire mørke FRONTLINE-farver. I alle farvenuancer er der enkle, små syninger med rød tråd på fremtrædende steder, som bidrager til at skabe god sammenhæng, når forskellige produkter fra serien kombineres. Det gør eksempelvis, at en arbejdsplads med både mænd og kvinder kan få et ensartet og professionelt udtryk. MASCOT® FRONTLINE serien er skabt med henblik på brugere inden for servicefag samt chauffører, montører og lettere håndværk.

Morgendagens trends i arbejdstøjet

Det mest omfattende udvalg af nyheder findes i de nyere håndværksserier MASCOT® YOUNG og MASCOT® HARDWEAR. Den afgørende faktor er stadig, at tøjet skal være skabt til at arbejde i. Og iklædt tøj fra de to serier kan brugeren ikke undgå at være stilfuld og smart samtidig. Årets nyheder er til de brugere, som hele tiden kræver morgendagens trends. I 2008s sortiment findes rummelige bukser med print, jakker med tern og sweatshirts med gennemgående lynlås og farvestrålende print. Fra maj fås desuden knickers med knælommer til de lune sommerdage – både med og uden print og kontrastsyninger.

De små håndværkere

Der er også tænkt på børn med en lille håndværker i maven. Et par supersmarte arbejdsbukser, en åndbar, vind- og vandtæt pilotjakke og en soft shell jakke lanceres i august 2008. Med præcis samme udseende som de voksnes arbejdstøj kan børnene nu matche far og mor. Der er orange kontraststikninger og smarte lommer til alt værktøjet. Alle produkter er designet til børn. Der er eksempelvis regulering i linning på buks samt ærmer med rib skjult i vindfang på pilotjakken.

Sikker i både beklædning og fodtøj

2007 var MASCOTs første sæson på markedet for sikkerhedsfodtøj. Og allerede igen i år lanceres nyt sikkerhedsfodtøj. Der er helt nye modeller, hvori resultaterne af den seneste forskning i markedet er integreret. En del af de eksisterende modeller er desuden blevet ændret og opgraderet, således MASCOT igen i år har et meget stærkt program af sikkerhedsfodtøj. En produktgruppe, som også er baseret på en masse teknik, er MASCOT® SAFE serien. Det fluorescerende sortiment har fået tilføjet nye designs, pasformer og komfortable materialer – alt sammen certificeret sikkert. MASCOT har således igen et af de bredeste programmer inden for sikkerhedsbeklædning.
MASCOTs sortiment dækker med andre ord både bredt og dybt: Fra hoved til tå, fra inderst til yderst. Fra traditionel beklædning til seneste trend. Fra tung industri til lette servicefag. Specielt designet til både kvinde, mand og barn. Du finder det hele hos MASCOT!