Veloverstået

Byggerimesse 2008
Byggerimesse 2008
17. Marts 2008

MASCOT kan se tilbage på en veloverstået Byggerimesse 2008. Den 90 m2 store stand i hal E var rigtigt godt besøgt på alle messens dage, og MASCOTs salgskonsulenter fik mange gode samtaler med de besøgende.

Produktnyheder 2008 blev rigtigt godt modtaget

MASCOT kunne på messen præsentere 2008-nyhederne for første gang for offentligheden. Specielt de nye smarte håndværkerknickers vakte stor opsigt hos de yngre håndværkere, som gerne vil have smart, stilfuldt og samtidigt funktionelt arbejdstøj. Ligeledes var området, hvor MASCOT kommende børnetøjsserie var, særdeles godt besøgt. Mange besøgende ytrede mening om, at de bestemt skulle have et sæt af børnetøjet, når det kommer i butikkerne senere på året!

Messekonkurrence

På MASCOTs stand kunne de besøgende deltage i en konkurrence, hvor der skulle svares på et lille spørgeskema om messestanden. Næsten 400 deltog, og MASCOT takker for alle jeres besvarelser! De otte vindere er nu udtrukket, og de heldige er:

Jesper Jørgensen, Føvling
Michael Skotnor, Hjørring
Heidi Nielsen, Karise
Marijke Koenraadt, Spjald
John Mørch, Silkeborg
Hans Ulrik Madsen, Thisted
Thomas Tang, Rødovre
Keld Astrup Nielsen, Hørning

Alle har vundet et sæt tøj fra den nye MASCOT® FRONTLINE serie i farve efter eget ønske!