MASCOT modtager

endnu en pris
MASCOT logo
8. September 2008

MASCOT har i de senere år høstet flere internationalt anerkendte priser. For nylig blev virksomheden tildelt endnu én. Nemlig Dansk Eksportforenings Initiativdiplom. Prisoverrækkelsen fandt sted den 5. september 2008.

Produktionsinitiativ ud over det sædvanlige

I sin tale lagde forretningsudvalgsmedlem fra Dansk Eksportforening Poul Laursen vægt på, at MASCOT også er blevet internationalt anerkendt for udviklingen de senere år. MASCOT er blevet udvalgt til initiativprisen, fordi virksomheden har vist et produktionsinitiativ ud over det sædvanlige, og fordi man har lagt vægt på produktionsfremmende metoder. Valget er desuden truffet på baggrund af udvidelsen af MASCOT med en ca. 15.000 m2 stor fabrik i Vietnam.

Rammer altid målet

Poul Laursen betonede ligeledes, at succesen hos MASCOT er opnået i en kombination af at have klare målsætninger og samtidig at have viljen til at vinde sammen. Som symbol på initiativprisen fik adm. direktør for MASCOT Michael Grosbøl overrakt Thors hammer, Mjølner. »Mjølner har den egenskab, at den altid rammer målet – og vi håber at dette fortsat må ske for MASCOT i den store, globale konkurrence«, sluttede Poul Laursen.

Vi skal levere en stor indsats i fremtiden

Herefter var det Michael Grosbøls tur til at gå på talerstolen. Han betonede, at det er vigtigt at forstå, at 2007 var et særdeles godt år, men at platformen til at kunne høste de gode resultater i 2007 har været hårdt arbejde i årene forud. Fremtiden kræver også, at vi alle leverer en stor indsats – specielt i disse ’lidt usikre tider’, sluttede Michael Grosbøl.