MASCOTs nyetablerede showroom

i Ålborg indviet
Showroom - Aalborg - kort
26. September 2008

100 MASCOT-forhandlere fra hele det nordjyske område blev torsdag den 25. september 2008 de første til at se det nye showroom på hele 385 m2.

Det nordjyske erhvervsliv skal have nem adgang til kvalitetsarbejdstøj. Derfor har MASCOT netop taget virksomhedens nye showroom i brug. Det er blevet etableret for at gavne de lokale MASCOT-forhandlere i hele det nordjyske område. Forhandlerne kan i dagligdagen anvende showroomet til kundearrangementer af forskellig slags. Rammerne er oplagte til møder og seminarer, og hele MASCOTs samlede sortiment af arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj er at finde.

Perfekt til kundearrangementer

Åbningen tiltrak forhandlere så langt fra som Randers i syd og Frederikshavn i nord. I alt 100 af MASCOTs forhandlere havde valgt at rive nogle timer ud af en travl hverdag i deres butikker for at se, hvad MASCOT havde at byde på. Og reaktionerne var entydigt positive. Forhandlerne udtrykte stor begejstring for det store lokale med de flotte dekorationer. Alle kunne se et kæmpe potentiale i at låne showroomet, når der skal træffes aftaler med kunder under uforstyrrede forhold. Allerede på åbningsdagen blev der lavet adskillige aftaler om fremtidige arrangementer.

Til fordel for det nordjyske erhvervsliv

MASCOT har længe haft ønsker om at etablere et showroom for at kunne servicere de lokale forhandlere i Nordjylland. Vardevej vurderes som en unik beliggenhed tæt på motorvejen, som er nem at komme til alle steder fra i regionen. »Vi har allerede showrooms i Silkeborg, Kolding og Hvidovre. Nu er vi rigtigt flot repræsenteret i Nordjylland også, og det giver både os og vore forhandlere en masse nye muligheder i forbindelse med fremtidige kundearrangementer«, siger adm. direktør for MASCOT, Michael Grosbøl.