Præsentabelt arbejdstøj

fra MASCOT
MASCOT® FRONTLINE - NEWS
27. April 2009

Foråret står for døren, og de lunere temperaturer begynder at melde sig. Det er tid til at se sig om efter arbejdstøj, der er lidt lettere i materialet, og her har MASCOT nogle absolut dugfriske bud på, hvad du kunne vælge.

Et par af MASCOTs forårsnyheder 2009 er netop et par enkle bukser og et par smarte knickers i et blødt og let materiale, som samtidig har høj slidstyrke. De nye produkter kommer fra en serie af arbejdstøj, der i udgangspunktet er lavet til teknikere og beskæftigede i servicefagene. Men siden lanceringen i 2007 har det vist sig, at også mange andre fag har taget serien til sig. Grunden er netop de lidt lettere materialer, og at tøjet kan tåle lidt af hvert via høj slidsstyrke og forstærkninger.

Serien hedder MASCOT® FRONTLINE, og navnet symboliserer netop, at personer klædt i tøjet fra serien kan tåle at stå i forreste linje. Tøjet er yderst præsentabelt, og det er tøj, man vil vælge at iklæde sig, når der skal afgives et tilbud og gøres et godt indtryk ude hos kunden. Serien fås i fire forskellige mørke farver, som holder sig godt vask efter vask. Det er tøj med få men anvendelige detaljer, og som er skabt til bevægelse i både pasform og materialer. Serien rummer både overtøj, et udvalg i bukser og bløde poloshirts. MASCOT® FRONTLINE er også serien, som har en kvindelinje. Mænd og kvinder på samme arbejdsplads kan dermed iklædes matchende tøj. Mange firmaer efterspørger netop beklædning, som kan være med til at skabe en fælles identitet udadtil, og her er MASCOT® FRONTLINE det oplagte bud.