Funktionelle håndværkershorts

inden for arbejdsbeklædning
MASCOT® HARDWEAR - NEWS
7. Maj 2009

Det er tid til at finde sommergarderoben frem og som håndværker, skal der ikke være nogen begrænsninger på dette område.

MASCOT lancerer et par håndværkershorts i en let og blød kvalitet og med funktionelle detaljer.

En særlig detalje er de rummelige hængelommer, som giver plads til forskelligt værktøj. Med værktøjstropper i begge sider kan MASCOTs hammerholder placeres efter brugerens eget ønske. De nye håndværkershorts er skabt ud fra modens aktuelle design med lav talje, god pasform og i et let og blødt materiale perfekt til at lufte benene på varme sommerdage. En indsyet magnet øverst i hængelommen fastholder søm, skruer og bits, og hvis de skubbes af, falder de på plads i lommen. For at imødekomme brugerens krav om høj slidstyrke og lang holdbarhed, er shortsene syet med trenålssømme og Cordura® forstærkninger.

De nye håndværkershorts tilhører serien MASCOT® HARDWEAR, som netop er tiltænkt brugere, hvis daglige arbejde stiller store krav til arbejdstøjets slidstyrke, funktionalitet og bevægelsesfrihed. Serien rummer et bredt sortiment af arbejdstøj i ekstra kraftig og slidstærk kvalitet med lang levetid, og som er skabt til en hverdag, hvor der tages fat. En stor del af seriens produkter er produceret i en blød canvas med strækeffekt, som giver ekstra rummelighed og komfort, når brugeren bevæger sig rundt på fx byggepladsen eller ude hos kunden. De nye håndværkershorts fås i forskellige farver og kan kombineres med fx poloshirts og overtøj fra samme serie, så der er mange muligheder for at gå sommeren stilfuldt i møde. MASCOTs håndværkershorts fås i butikkerne fra april 2009.