Mange besøgende

på MASCOTs stand på E 09
MASCOT® WORKWEAR - MASCOT® FOOTWEAR
18. Maj 2009

Et stort antal besøgende på E 09 messen i Vandel aflagde besøg på MASCOTs stand, hvor blandt andet den helt nye produktserie MASCOT® SAFE YOUNG blev præsenteret.

MASCOTs salgskonsulenter fik mange gode samtaler med de besøgende og kan nu se tilbage på en veloverstået messe.

Stand med masser af aktivitet og produktnyheder

På E 09 messen blev MASCOT® SAFE YOUNG for første gang lanceret. Det særlige ved serien er, at den fluorescerende farve er rød. MASCOTs produktudviklere har sat en helt ny dagsorden for, hvordan sikkerhedstøj skal se ud, og det giver brugeren mulighed for, at skille sig ud fra andre brancher, der bærer fluorescerende arbejdstøj. Den røde farve virkede som blikfang på MASCOTs stand, og mange af de besøgende gav udtryk for, at de skulle have et sæt af det nye fluorescerende tøj, når det senere på året sælges i butikkerne.

Rallybil til skue

På MASCOTs stand kunne de besøgende ikke kun se rødt. De kunne også se en rigtig rallybil, en Suzuki Swift Super 1600, som MASCOT havde lånt til messen af rallykører, Martin Johansen. Bilens 230 hestekræfter og 1,6 liters motor understregede, hvor stærk og kraftfuld MASCOTs arbejdstøj er, og at tøjet er skabt til en hverdag med fart over feltet, og hvor der tages fat.

Messekonkurrence

På standen kunne de besøgende svare på et lille spørgeskema med spørgsmål om rallybilen og deltage i konkurrencen om en vind- og vandtæt MASCOT® Oliva jakke. De fem heldige vindere er:

Nicolai Madsen, Vinderup
Ole Pilegaard, Svinninge
Lars Thomsen, Vrå
Niels Christian Petersen, Bredebro
Martin Rasmussen, Randers