MASCOT

på scenekanten
All Starts - TV 2
20. Maj 2009

MASCOT prøver kræfter med showbizz branchen i TV2’s store fredagsshow, All Stars, hvor kendte danske musikere leder hvert deres sangkor. MASCOT har i to programmer leveret tøj til to af holdene.

De to rappere, Ufo og Yepha, havde i showet d. 8. Maj klædt deres kordeltagere i tøj fra MASCOT. Til tonerne fra Kanye Wests ”Jesus Walks” gav kordeltagerne den fuld gas i MASCOTs seje arbejdsbukser, MASCOT® Rhodos, og en smart kakifarvet skjorte, MASCOT® Detroit.

Bamse i overalls

Ugen efter gjorde Bamse og hans kor Ufo og Yepha følgeskab. Iklædt en velvoksen størrelse af MASCOTs overalls, MASCOT® Nevada, dirigerede Bamse sit århusianske kor igennem den folkekære ”Vimmersvej”. Ufo og Yepha fremførte denne gang ”Fluen på væggen” iført hvide håndværkerbukser og seje sweatshirts.

Badet i rampelys viste MASCOTs arbejdstøj sig som en scenevandt kunstner, der kan gøre gavn andre steder end blot på byggepladsen.