MASCOTs hidtil største stand

på A+A
A+A
3. Juni 2009

MASCOT udstiller på dette års A+A messe i Düsseldorf d. 3.-6. november. På den 350 m2 store stand kan besøgende opleve de spændende produktnyheder blandt andet den helt nye serie af fluorescerende rødt sikkerhedstøj, MASCOT® SAFE YOUNG.

Årets største nyhed inden for fluorescerende arbejdstøj

Årets helt store nyhed for entreprenører og andre brugere af fluorescerende beklædning er MASCOTs lancering af MASCOT® SAFE YOUNG. Farven er fluorescerende rød, og det giver brugeren mulighed for at vælge en anden farve end gul og orange og dermed adskille sig fra andre faggrupper. Den nye serie yder ekstra høj sikkerhed og super komfort. På jakkerne går den lodrette refleks helt ned forbi brystlommerne og skaber ekstra synlighed. De vandrette reflekser har fået en lille hældning, der giver samme høje synlighed og sikkerhed, men en super smart detalje, som gør noget helt nyt for udseendet. De fleste af seriens produkter er desuden Teflon®-behandlede, hvilket gør dem ekstra smudsafvisende og dermed nemmere at rengøre – også et element, der bidrager til sikkerheden. Alle produkter i serien er godkendt efter EN 471.

Unik og nyudviklet ankelbeskyttelse

Med MASCOTs nyudviklede ankelbeskyttelse er det slut med ømme og trætte fødder og blå mærker omkring anklerne. Ankelbeskyttelsen giver en solid beskyttelse mod tryk og afleder slag over et stort område af foden. På MASCOTs stand kan besøgende prøve den nye ankelbeskyttelse på egen fod og opleve, at den massive beskyttelse på ingen måde hæmmer gangkomforten. Ankelbeskyttelsen er certificeret efter EN ISO 20345, som kræver, at stødindvirkningen er under 20 kN. MASCOTs ankelbeskyttelse er fire gange så stærk, end normen kræver det.

Bredt sortiment af arbejdstøj i flere lag

På A+A demonstrerer MASCOT et bredt udvalg af arbejdsbeklædning og sikkerhedsfodtøj, så brugeren kan klædes på i flere lag fra inderst til yderst og fra top til tå. De besøgende på messen vil blandt andet blive introduceret for MASCOTs svedtransporterende, antibakterielle og antistatiske undertøj, der med sit indhold af brændt bambus beskytter brugeren mod kulden. På standen ses også et stort udvalg af vind- og vandtætte og åndbare jakker, pilotjakker og parkaer, som holder brugeren tør og varm samtidig med at give god bevægelsesfrihed. Inden for MASCOTs serie af sikkerhedsfodtøj vil der på A+A også være rig mulighed for at afprøve sko og støvler og finde lige netop det sikkerhedsfodtøj, der opfylder brugerens ønsker og behov.

Du finder MASCOT på A+A i Düsseldorf d. 3.-6. november på stand B14 i hal 9.