MASCOT

gjorde sin entre i Big Brother huset
Big Brother
11. Juni 2009

Den 10. sæson af den engelske udgave af Big Brother på BBC gik i gang 4. juni, hvor deltagerne er lukket inde i samme hus i 10 uger. Kort efter at deltagerne blev lukket ind i huset, gjorde MASCOTs arbejdstøj sin entré.

Alle deltagerne fik udleveret MASCOT® Lamego jakke, MASCOT® Ovar bukser og MASCOT® El Misti sko som blev båret under programmet.

Showets producer kontaktede MASCOT efter at have vurderet MASCOT som en leverandør af kvalitetsarbejdstøj med godt design. I England har Big Brother 4 millioner seere og 1 million hits på deres hjemmeside dagligt. MASCOT bliver placeret allerøverst på Big Brothers hjemmeside over listen af leverandører til showet, ligesom der vil være et direkte link til MASCOTs hjemmeside.

Dette er fantastisk eksponering i af MASCOT som brand i UK.