MASCOT

klæder dyrepasserne på AQUA
AQUA Silkeborg
16. Juli 2009
Som besøgende på Nordeuropas største Ferskvandsakvarium AQUA i Silkeborg kan man ud over at opleve de mange spændende dyr også se MASCOTs arbejdstøj på parkens dyrepassere og naturvejledere.

Som besøgende på Nordeuropas største Ferskvandsakvarium AQUA i Silkeborg kan man ud over at opleve de mange spændende dyr også se MASCOTs arbejdstøj på parkens dyrepassere og naturvejledere.
Med hovedsæde i Silkeborg og social ansvarlighed som en grundlæggende del af det at drive forretning, har det været naturligt for MASCOT, at indgå en sponsoraftale med en virksomhed i lokalområdet. MASCOT har siden 2007 sponseret tøj til Ferskvandscentret AQUA og dermed støttet AQUA’s oplysningsarbejde og indsats for at beskytte livet i de danske søer og vandløb.

Danmarks bedst klædte dyrepassere

Parkens dyrepassere og naturvejledere er klædt i tøj fra MASCOT® YOUNG serien i en mørkeblå farve, mens parkens servicepersonale går i tøj fra serien MASCOT® HARDWEAR i grå farver. Det gør det nemt for de besøgende at genkende AQUA’s personale, når der skal spørges ind til fiskelivet i de danske søer eller hjælp til at finde iskiosken. AQUA’s personale har kun fået positive bemærkninger og bliver af og til spurgt ind til deres tøj. »Jeg plejer altid at sige, at vi er Danmarks bedst klædte dyrepassere«, siger Chefdyrepasser, Morten Vissing, mens han lokker odderen til sig med sin fløjte og en godbid.

Ens og professionelt signal

»Vi sender et professionelt signal ved at gå ens og præsentabelt klædt samtidig med, at tøjet skal opfylde forskellige funktioner og bliver udsat for lidt af hvert«, vurderer Morten Vissing. »Bedre tøj kunne vi ikke ønske os«. MASCOT® YOUNG er især populær blandt de unge håndværkere, der ikke bare stiller store krav til arbejdstøjets funktioner og slidstyrke men i lige så høj grad også til dets udseende. MASCOT® HARDWEAR er kendetegnet ved intelligente materialer og høj komfort. MASCOTs sortiment favner bredt og kan bruges til mange forskellige brancher, hvilket dyrepasserne på AQUA også vidner om. Tøjet består af praktiske og slidstærke materialer velegnet til de travle dyrepassere, der arbejde både indendørs og udendørs.