MASCOT

på ulveekspedition
wolf - MASCOT® YOUNG - News
6. August 2009
MASCOT har været på ulveekspedition til Polar Zoo i Nordnorge, hvor MASCOT efter sigende skulle gøre sig utrolig godt inden for vildmarkslivet.

En bjørn på tur i vildmarken

MASCOT har sponseret tøj til en gruppe af medarbejdere i VetCur, som fremstiller foder og næringsstoffer til dyr. På deres ekspedition til Nordnorge, for at studere ulvens adfærdsmønstre og indsamle viden til brug i udviklingen af hundefoder, var VetCur i følgeskab med ulveforskeren, Runar Næss, og hundepsykologen, Tess Erngren. Alle var de klædt i MASCOTs Faro bukser, Monforte cardigan, Aveiro jakke og Beja hættetrøje. Tøjet var i farven oliven, så ekspeditionen kunne falde godt ind i vildmarkens omgivelser.

Kenya godkendt i sikkerhedskontrollen

Ekspeditionens fodtøj bestod af MASCOTs Kenya støvle, som blev rost til skyerne for at være det behageligste fodtøj, de nogensinde havde haft på fra tidlig morgen til sen aften. Tilmed uden at få sure fødder. Deltagerne bar MASCOTs tøj og støvler i fem dage, og alle var begejstrede for de mange lommer, slidstyrken, den smudsafvisende egenskab og farven. I lufthavnen måtte Kenya støvlerne en tur på rullebåndet for at blive godkendt i sikkerhedskontrollen.

MASCOT – nu også bjørne- og ulvetestet

Runar Næss har forsket i socialisering af vilde dyr i zoologiske haver, hvorfra han også har stor erfaring med bjørne. I den kommende tid vil Runar Næss fortsætte med at bjørne- og ulveteste MASCOTs tøj blandt andet på en stor Bjørnekonference i San Francisco til oktober. Indtil videre har MASCOT bjørnen klaret sig utrolig godt i vildmarken, og den seneste udmelding fra Runar Næss er, at MASCOT er »vildmarkstøj i højeste kvalitet«.