MASCOT på rally

med M-Motorsport
Rally - MASCOT
14. Oktober 2009

MASCOT sponserer tøj til M-Motorsport - et team bestående af Rallykører, Michael Petersen, og co-driver, Mie Petersen, samt et servicehold.

M-Motorsport, som er regerende Euro Rally Challenge mester i Mitsubishi Evo 9, deltager i det Danske Rallymesterskab til maj 2010, og her vil servicetemaet være at finde i tøj sponseret af MASCOT. MASCOT og M-Motorsport har gentegnet deres sponsorsamarbejde for 2010, da begge parter har været glade for samarbejdet. Mekanikere og servicefolk er klædt i tøj fra MASCOTs Young serie, som er sort med orange kontraststikninger, så tøjet passer til den orange rallybil.

For at kunne deltage i rallysport skal man som deltager igennem et uddannelsesforløb, hvor man udover de afviklingsmæssige forhold også uddannes til at håndtere en bil i ekstreme situationer. Efter basisuddannelsen kan der udstedes licens til deltagelse i klubrallies. Når man har deltaget i et vist antal af disse arrangementer, kan der ansøges om opnåelse af licens til at køre de nationale og internationale rallyarrangementer.

M-Motorsport skal køre 2-3 udenlandske løb i den kommende sæson. Lige nu er racerbilen skilt ad for at blive toptunet og klar til foråret, hvor MASCOTs logo endnu en sæson vil pryde rallybilen