Synlig

på en helt ny måde
2010 Presse - Mand - T-shirt
26. Februar 2010

Her tænkes ikke på fluorescerende arbejdstøj med reflekser. Nu kan du være opsigtsvækkende i det daglige arbejde alene ved at trække i en af de helt nye forårsfriske T-shirts.

Gul, rød, limegrøn og turkis er, ifølge designerne hos MASCOT, det, der rykker i 2010. Og det er netop kun i 2010, de nye T-shirts kan anskaffes. For første gang lancerer MASCOT en ’Limited Edition’, og det foreløbige salg tyder på, at det ikke er sidste gang. De nye T-shirts er – selv om de appellerer til fritidsbrug – først og fremmest skabt til at arbejde i. Hele serien er produceret i 100 % bomuld, fordelt på 13 forskellige farver og typer – enkelte med print. Perfekt til den sommervarme, som vi forhåbentlig snart går i møde.

En produktnyhed i samme kategori er den kortærmede polyester/bambus-T-shirt med en kraftig UV-beskyttelse på +50. T-shirten bruges optimalt som inderste lag, da den både er svedtransporterende, antibakteriel og antistatisk. I de kølige morgentimer kan det dog være nødvendigt med en langærmet trøje udenpå. Til at klare denne opgave har MASCOT også et par nye bud. To helt nye sweatshirts med gennemgående lynlås gør overgangen mellem kølige morgener og varme eftermiddage behagelig og helt enkel.

Fra 1. april ligger både T-shirts og sweatshirts klar til salg hos de lokale forhandlere af arbejdstøj rundt om i landet. Se mere på stand nr. 2346 på TUN BYG 2010.