Sikkerhedsfodtøj

med højt ambitionsniveau
Sikkerhedssko - 2010 Presse
3. Marts 2010

MASCOT løfter nu sløret for den ene af årets to helt nye serier af arbejdsfodtøj.

Serien er specielt henvendt til industrien. Her er det vigtigt at have sikkerhedssko, der både er varmebestandige og umådeligt robuste. Den opgave har MASCOT løst ved blandt andet at designe den nye serie af fodtøj, så den slidstærke sål af gummi er trukket lidt længere op på siden af skoene. Det betyder, at skoene nu er varmebestandige op til 300 graders kontaktvarme på et endnu bredere område. Det samme gælder beskyttelsen mod kemikalier. Samtidig er skoene udstyret med en tyk tåforstærkning (pronose) i samme materiale, således knælende arbejde ikke vil ødelægge skoenes snude.

Normalt er sikkerhed og slidstyrke den højeste prioritet for udviklere af sikkerhedsfodtøj til industrien. Men hos MASCOT er ambitionen større. I Silkeborg-virksomheden er brugerkomfort en lige så høj prioritet. En specialkonstruktion af sålen giver den bedste stødabsorbering blandt alle MASCOTs såler. Samtidig er vægten på hele skoen lav sammenlignet med lignende modeller i branchen, nemlig 620 gram pr. sko (MASCOT® Alban str. 42). To af seriens modeller har et meget eksklusivt inderfor af tyndt skind, som sikrer god åndbarhed og absorberer fugt fra foden. Sidst men ikke mindst har MASCOT designet en helt ny profiltype under skoen. Den er ikke alene meget skridsikker, men har også en konstruktion, der hjælper fodens bevægelser, fx når man drejer under gang.

Den nye serie føres hos din lokale forhandler fra 1. april.