Tovtrækning blev til trådtrækning

på MASCOTs stand
Tun byg 2010 - Logo
1. April 2010

Årets TUN Byg er veloverstået – godt besøgt og med en spirende optimisme i en branche, der har lidt under finanskrisen.

På MASCOTs 84 km2 store stand var der også liv og glade dage. En konkurrence om, hvem der kunne hive trenålssømmen over i et par bukser, trak begejstrede besøgende til standen. Nogle af dem indtil flere gange. Der var nemlig mulighed for at vinde billetter til Le Mans.

Insisterende slidstyrke

Den lille gimmick var selvfølgelig lavet for at skabe fokus på MASCOTs høje kvalitet, hvad angår slidstyrke og robusthed. Og det viste sig da også, at det var mere end svært at hive sømmen i skridtet over – selv når der i bedste tovtrækningsstil blev trukket af flere personer i hvert ben. Sidst på dagen – hver af messen fire dage – måtte MASCOT slække lidt på kravene, således der hver dag kunne sendes et par glade arbejdstøjsinteresserede af sted til Le Mans.

Nyhederne tiltrak

MASCOTs sælgere melder om en godt besøgt stand, hvor specielt MASCOTs skonyheder blev set grundigt efter. Mange glæder sig også til at trække i de nye og meget farverige T-shirts, som nu kan købes hos landets MASCOT-forhandlere.

Det samlede besøgsantal endte på 27.703 besøgende, hvilket svarer til, at hver femte ansatte i byggeriet lagde vejen forbi Fredericia messecenter.

Tun byg messe - besøg Kasper Enghave Hansen og Morten Hansen kæmpede virkelig hårdt. De kom tilbage flere gange, for de VILLE bare vinde de sidste to billetter til Le Mans. Det lykkedes til sidst – men det kostede også en blodig hånd! Efter at billetterne var i hus, var det tid til at få pusten og lidt at styrke sig på!