MASCOTs kunder

udtaler sig
MASCOT logo
13. Oktober 2010

I forbindelse med at MASCOT har vundet prisen for at være bedst til at skabe kundeværdi blandt mere end 700 europæiske arbejdstøjsproducenter, har nogle af vores mange europæiske kunder udtalt sig om, hvordan MASCOT skaber værdi for dem.

»Vi oplever MASCOT som en professionel virksomhed med mange services, der er aldeles brugbare for os. Fx gør vi brug af MASCOTs webshop, som er overskuelig og nem at gå til. For os er det også vigtigt med et godt informationsflow. Her har MASCOT også en professionel tilgang og giver altid hurtige svar på forespørgsler og er gode til at informere om produkter, fx nye serier af tøj. Sidst men ikke mindst oplever vi en meget høj produktkvalitet med ganske få reklamationer«.

Michael Zittlau, DLG Koncernindkøb

»Vi var igennem et grundigt udvælgelsesforløb, inden vi lagde os fast på en leverandør af arbejdstøj. Men det stod hurtigt klart, at vi måtte vælge MASCOT, som viste sig at leve op til deres slogan TESTED TO WORK. Vi stod overfor en meget imødekommende organisation med et væld af løsningsmuligheder. Vi fandt sammen den rette kombination af produkter i MASCOTs brede standardsortiment og gode specialordreløsninger, der passer perfekt til Falck, som har ansatte i mange lande. Ydermere stiller MASCOT en række service til rådighed for os, som fx web-bestillingsløsningen MASCOT® SmartStore, som i høj grad aflaster vores organisation. MASCOT kan samlet set levere den bedste løsning for os, så der var ingen tvivl om vores valg af arbejdsbeklædningsleverandør«.

Martin Møller, Head of Procurement, Falck Danmark A/S

»MASCOT er en sikker samarbejdspartner, som giver mig en solid leveringssikkerhed, et produkt af en kvalitet, jeg kan stole på, og et design, der er fulgt med tiden. De få gange jeg har gjort opmærksom på noget, jeg ikke var tilfreds med, er problemet blevet afhjulpet hurtigt og problemfrit«.

Peter Lerche Andreasen, Københavns Energi A/S