Til håndværkere

med stil
T-shirt med print - Model - Presse 2011
28. Februar 2011

Moden dikterer sjove print inspireret af tegneserier. Og det skal brugere af arbejdstøj selvfølgelig også mærke. Derfor lancerer MASCOT dette forår en stribe T-shirts med maskuline print med humoristisk kant.

Unge arbejdstøjbrugere træffer dagligt bevidste valg om deres beklædning i modsætning til tidligere. Moden er i øjeblikket, at tøjet skal se casual og lidt tilfældigt ud, selv om man udvælger tøjet meget bevidst.

MASCOTs 2011-T-shirts henvender sig netop til brugere af arbejdstøj, som gerne vil skille sig lidt ud fra mængden – på en afslappet måde. De er henvendt til typen, der ikke går i de samme ensfarvede T-shirt år efter år. Derfor udsendes disse T-shirts også kun i et begrænset antal og er del af MASCOTs ’limited edition’ program i 2011. MASCOTs designer har hentet temaerne i de klassiske håndværksfag, og tanken er netop at følge tidens mode med respekt for de oprindelige fag; gengivet på en humoristisk måde.

3 Arbejds T-shirts - 2011 Presse

De nye T-shirts er del af en ambitiøs og omfattende serie af splinternyt tøj til håndværkere, som MASCOT lancerer til efteråret. I denne serie er vi tilbage ved de gamle dyder med fede jeans, skovmandsskjorter og lækre jakker i retro stil med et moderne twist af pasform og detaljer. Funktion og komfort er som altid i højsædet – og stilen leder tankerne tilbage til det forrige århundredes urbane miljø i USA. Serien hedder MASCOT® ROCKS – blandt andet fordi, den kommer til at rokke ved konventionerne for traditionelt arbejdstøj.

T-shirts er at finde hos din lokale forhandler fra april. Øvrige produkter i MASCOT® ROCKS fra september.