A+A-messen

var en stor succes
A+A
27. Oktober 2011

Verdens største arbejdsudstyrsmesse foregik i sidste uge, 18.-21. oktober, i Düsseldorf. MASCOT var repræsenteret med en stand på 387 m2 ,hvor alle vores produkter blev fremvist.

Der var især fokus på MASCOTs nye serie MASCOT® ROCKS , hvor stilen og detaljerne i tøjet er mere rå end tidligere set og designet læner sig op af look, der også egner sig godt til hverdagen.

Der var stor aktivitet på standen alle dage, og cafébordene i midten af standen var optaget af forhandlere og andre interesserede, der fik en snak med en af MASCOTs sælgere.

Onsdag aften havde MASCOT inviteret forhandlere og andre samarbejdspartnere til MASCOT® EVENT i en stemningsfyldt, gammel industribygning, der var forvandlet til MASCOT-land i røde farver og med bannere og dekorationer. En gruppe af dansere, performere og parkour-folk optrådte i MASCOTs tøj, der blev præsenteret af aftenens konferencier, mens en live DJ vendte plader og sørgede for god musikalsk stemning. Resten af aftenen gik med god mad og drikke, samt hyggesnak blandt branchefolk.

Vi har fået mange positive tilbagemeldinger på vores stand og på MASCOT® EVENT, og vi glæder os allerede til at gentage succesen i år 2013 i Düsseldorf, hvor A+A igen bliver afholdt.