Hold dig varm og tør

i den kolde tid
MASCOT® Industry - 2011 - Vintertøj
1. November 2011

Vi går vinteren i møde, og det er tid til at tage arbejdstøj på, der passer til det kolde vejr. MASCOT har et godt bud på, hvordan du holder varmen.

Vinteren kan være hård at komme igennem, hvis du arbejder ude i det fri. I løbet af kort tid er kroppen kold på grund af de lave temperaturer, sne, regn og vind, der trænger igennem tøjet - og så er det svært at få varmen igen.

MASCOT har udviklet sin egen metervare, MASCOTEX®, hvor regn og fugt bliver på ydersiden. Materialet har opnået den højeste certificering for vandtætte produkter og bliver anvendt i meget af MASCOTs arbejdstøj til udendørs brug. Produkter af MASCOTEX® er udstyret med tapede sømme for at gøre hele produktet vandtæt. Udover at være vandtæt er materialet også åndbart, så sved og fugt ikke bliver indkapslet i løbet af en lang arbejdsdag. Mange af MASCOTs vinterprodukter har desuden en godkendt kuldecertificering. På den måde får vinteren ikke mulighed for at bide sig fast i kroppen til trods for minustemperaturer. Med kombinationen af de to certificeringer har du det bedste til vinteren.

hi-vis Vintertøj - MASCOT® SAFE YOUNG - 2011

Det gælder for eksempel MASCOTs nye vinterkedeldragt MASCOT® Safara fra serien SAFE® YOUNG, der lyser op i fluorescerende rød. Den har MASCOTEX® på ydersiden og fór af quilt og pels på indersiden, og er samtidig kuldecertificeret. Produkter med MASCOTEX ® og kuldecertificering finder du blandt andet også i MASCOTs industriserie. For eksempel vinterbukserne MASCOT® Louisville, der har knælommer og lommer til værktøj og tommestok. Bukserne er gode at kombinere med pilotjakken MASCOT® Bloomington, som har de samme egenskaber i forhold til kulde og vandtæthed som vinterbukserne. MASCOTEX® produkterne er ligeså slidstærke som dit almindelige arbejdstøj, så du kan bruge tøjet til alle typer af arbejdsopgaver.