SIF’ere i arbejdstøjet

på Jyllandsringen
2 Fodboldspillere i arbejdstøj - 2011 Presse
12. November 2011

De MASCOT sponsorerede SIF-spillere blev hurtigt forvandlet til billister på glatis, da de onsdag eftermiddag var på kursus i sikker og fornuftig kørsel.

Arrangementet foregik på FDM Jyllandsringen. MASCOT havde i dagens anledning ekviperet spillere og trænere med MASCOT arbejdstøj, så de var godt klædt på til udfordringerne.

Presse 2011 - SIF Fodboldspillere i arbejdstøj

MASCOTs kommunikationsmedarbejder var med Troels Bech på glatførebanen - heldigvis klarede han udfordringen med bravur! SIF-træneren var godt tilfreds med sit nye arbejdstøj fra MASCOT og glædede sig til også at trække i det derhjemme.

Spillerne havde følgende produkter på: MASCOT® Parada undertrøje, MASCOT® Hollister T-shirt, MASCOT® Campbell fiberpels og MASCOT® New Haven bukser.

Reaktioner på arbejdstøjet fra et par af SIF’erne.

Troels Bech, Cheftræner: Jeg er meget glad for mit nye arbejdstøj! Det er virkelig rart at have på og undertrøjen kan helt sikkert også bruges til at træne i.

Christian Holst: Jeg har ikke noget ordentligt arbejdstøj i forvejen, så det er super godt, at vi har fået det her i dag. Man har en forventning om, at arbejdstøj er lidt stift at have på, men det er rigtig behageligt!

Fodboldspillere i arbejdstøj - 2011