MASCOT støtter

det gode formål
Banner - support - 2011
16. November 2011

Hen over året samarbejder MASCOT med mange europæiske sportsfolk og organisationer i form af sponsorater og donationer.

Her er et kort udpluk af de arrangementer og sponsorater, MASCOT indirekte har været involveret i over de seneste måneder. Har du et godt formål, er du selvfølgelig altid velkommen til at kontakte os, så vi kan vurdere sagen.

Glade afghanske håndværkere

En gruppe afghanere fik helt nyt arbejdstøj for nyligt. For danske håndværkere er det som regel noget, man får helt automatisk, men for civilansatte håndværkere i den afghanske hær har det længe været en mangelvare.

Afghanistan - 2011

Støtte til organisationer

MASCOT har også lejlighed til at være med i alternative sammenhænge som her, hvor det gode formål var ’Støt Brysterne’.

MASCOT støttede naturligvis også landsindsamlingen ’Afrika NU’.

Ud over MASCOTs storsponsorat hos Silkeborg IF støtter vi også en række mindre kendte sportsudøvere. Fælles for dem er, at de er seriøse og kæmper hårdt for deres sport. Et af de sponsorater går til rallykørerne Michael Kirkeby og Lars Alverljung, der sammen med deres stab netop i forgangne weekend er blevet kåret som ”Danmarksmestre i klubrally 2011”.

Rally Biler - 2011