Tested to Work

efterprøves
Tested to work - test - 2012
7. Februar 2012

Hos MASCOT går vi meget op i at efterleve vores slogan TESTED TO WORK.

Vi gør blandt andet et stort nummer ud af at teste tøjet på laboratoriet og ude i virkeligheden, inden tøjet sættes i produktion. Det bliver testet i realistiske arbejdssituationer, hvor især slidstyrke og funktion testes.

Men hvad nu hvis man sætter det ind i endnu mere ekstreme (og måske også urealistiske) situationer – kan det klare det?

Under et stort show i Tyskland i efteråret prøvede vi det af. Danmarks berømte hold af Parkourfolk og freerunnere, Team Jiyo gjorde, hvad de kunne for at efterprøve om MASCOTs produkter lever op til sloganet TESTED TO WORK. Med spring, dans og stunts fik salens 400 gæster fra hele Europa syn for, at MASCOTs arbejdstøj kan holde til lidt af hvert.

Se et sammenklip af showet på godt to minutter. Husk i øvrigt at du altid kan give din mening til kende eller stille os spørgsmål på Facebook