Badges og print

på moderigtigt tøj
T-shirts med print & Poloshirt, kortærmet - MASCOT® CROSSOVER - 2012
5. Marts 2012

En helt ny serie MASCOT® CROSSOVER samler modeprægede nyheder og populære shirts fra MASCOTs eksisterende serier. Her er noget for enhver smag. Ikke mindst for dig, der har lyst til at følge modebilledet og gå i arbejdstøj, der skiller sig ud fra mængden.

Stil er ikke kun forbeholdt modetøj – hvem siger, at du ikke også skal være smart klædt på, når du er på arbejde? Uden at få dine dyrt indkøbte shirts fra modebutikken ødelagt! Med MASCOT® CROSSOVER har MASCOT taget skridtet fuldt ud mod de tendenser, der er en del af den aktuelle trend. Arbejdstøj i MASCOTs sædvanlige gode og gennemtestede kvalitet er i MASCOT®CROSSOVER kombineret med en topmoderne og smart stil, som følger tidens ånd og giver arbejdstøjet kant.

Modepræget linje

På T-shirts, sweatshirts og poloshirts i MASCOT® CROSSOVER FASHION er stilen rå med nye print langs siderne og foran og badges på ærmerne. Der er stadig god plads til firmalogo, der hvor I ønsker det. Overdelene fås i forskellige farver, så du kan finde den, der passer bedst til jeres logo og samtidig matcher dine arbejdsbukser.

Basis shirts, der passer til det hele

Hvis du ikke ønsker at springe i de nye shirts med print og badges, er der gode alternativer. I præcis samme stofkvalitet kan du i MASCOT® CROSSOVER BASIC vælge en lignende model uden mode-elementer. På den måde kan dig og dine kolleger finde jeres favorit og stadig have et fælles samlet look på arbejde – om I er til print og badges eller ej. I MASCOT® CROSSOVER BASIC er der et stort udvalg af farver, og du kan altid finde mindst to modeller af T-shirts, sweatshirts eller poloshirts, der passer til dine bukser fra en af MASCOTs andre serier.

Klæd dig rigtigt på

Brug T-shirt, poloshirt eller sweatshirt indendørs på kolde dage og som mellemste lag udenfor. Så er du samtidig klar til forår og sommer i shirts, der sætter standarden for en ny stil og adskiller sig fra mængden med lækre kvaliteter og fede detaljer.

MASCOT® Avion, Toulouse & Anzin - 2012

Alle typer overdele (T-shirt, Sweatshirt, Polo etc.) i MASCOT® CROSSOVER fås i en smal og en bredere pasform. Blandt T-shirts skal du fx vælge MASCOT® Java for en bred model og MASCOT® Algoso for en smallere model.

Køb MASCOT® CROSSOVER hos din forhandler fra april 2012.