Gensyn

med MASCOT PARK
Fodbold - SIF - 2012
12. Marts 2012

Endelig blev forårssæsonen i Superligaen skudt i gang igen. Silkeborg IF optrådte for første gang på hjemmebane i 2012. Selv om der resultatmæssigt ikke var så meget at glæde sig over for Silkeborg, var der god stemning og en masse positive takter på MASCOT PARK.

Hos MASCOT har vi glædet os til igen at se vores hovedsponsorat i Silkeborg IT aktiveret. Det er altid en god oplevelse at komme på MASCOT PARK, når landets øvrige superligahold er på besøg. Både på banen, på lægterne og i loungen bliver der arbejdet benhårdt på at give de bedste betingelser for en god fodboldoplevelse.

Klubbens mange sponsorer bakker godt op om superligaholdet, og MASCOT har som regel også konkurrencer om produkter på højkant til kampene. Forårssæsonens første hjemmekamp var ingen undtagelse. Ydermere havde MASCOT sørget for, at tilskuerne kan holde varmen. Således forærede administrerende direktør for MASCOT, Michael Grosbøl 600 stk. lune fleecetæpper, som frit kan benyttes af tilskuerne under kampene på MASCOT PARK. På billedet modtager direktør for Silkeborg Invest A/S Kent Madsen glad tæpperne, som da også med det samme blev taget i brug ude i det kolde forårsvejr.

Vi kan kun opfordre til at komme en tur på MASCOT PARK – uanset hvem du holder med.