Ny arbejdsstil

i denim
Model - Jeans - Presse 2012
14. Marts 2012

Gå foråret i møde i denimbukser, der er skabt til at arbejde i.

Denimbukserne er seneste skud på stammen i MASCOTs nye serie, MASCOT® ROCKS, der tager udgangspunkt i en stil, der er anderledes, rå og topaktuel.

Denim kan sit kram

Denim har fra guldgravertiden været kendt for materialets høje slidstyrke til hårdtarbejdende mænd. Senere er denim blevet et fast element i modebilledet. Nu er denim tilbage som arbejdstøj, og MASCOT har udnyttet materialets stærke kvalitet og moderigtige look til at skabe to par nye arbejdsbukser i denim. Bukserne er coatede – belagt med et beskyttende materiale - for at gøre dem ekstra slidstærke.

Komfort med detaljer

Der er også kræset for detaljerne og pasformen i bukserne. En gruppe håndværkere og lagermedarbejdere har i en periode gået i dem dagligt og givet kommentarer og input til små justeringer. Der er blandt andet indsat et ekstra stykke stof i skridtsømmen, så du ikke bliver generet på en lang arbejdsdag, men let kan bevæge dig rundt i forskellige arbejdspositioner. Der er gode og praktiske lommer, så dit værktøj og udstyr kan blive installeret i de nye bukser, uden du behøver at række langt efter det.

Udtryk din stil

Du har garanteret flere par jeans i skabet, som du hopper i i fritiden. MASCOTs denimbukser kan blive dit nye par til skabshylden – selvom de er købt til jobbet, er det jo ikke forbudt også at bruge dem uden for arbejdstiden. Hvad enten turen går forbi børnehaven, supermarkedet eller fitnesscentret på vej til eller fra arbejde, behøver du ikke skifte tøj. MASCOT® ROCKS afspejler håndværkerens egen stil, og udtrykker hvem du er, snarere end hvad du laver.