Silkeborg IF med MASCOT

på håndværkermesse
Presse 2012 - Messe - TUN BYG
16. Marts 2012

SIF’s superligahold besøgte i går MASCOTs stand på håndværkermessen TUN BYG og udfordrede messedeltagerne i bordfodbold. Der var kamp til stregen og sved på panden.

MASCOT har i denne uge fremvist arbejdstøj og sikkerhedssko for slutbrugere og indkøbere på TUN BYG i Fredericia. Her i blandt den nyeste serie MASCOT® ROCKS, der sætter stilen for arbejdstøj, der er nyt, råt og følger modens tendenser.

2012 - Fodbold - SIF

SIF-spillerne havde en helt særlig version af MASCOT-tøj på – nemlig deres egne spillertrøjer med hovedsponsorens navn og logo. Det vakte en del opsigt og mange var interesserede i at prøve kræfter i bordfodbold mod de rutinerede fodboldspillere.

Men spillerne var ikke helt på hjemmebane og måtte, til trods for flere vundne kampe, se sig slået af en del af messedeltagere, som tydeligvis var mestre i bordfodbold. Derfor blev der givet en god portion MASCOT® ROCKS tasker væk i præmie.

Der blev også skrevet autografer, taget billeder og snakket fodbold i de hyggelige par timer, seancen varede.

MASCOT indgik i august 2011 et hoved- og stadionsponsorat af Silkeborg IF Invest A/S.