Fuldt blus på design

i sikkerhedssko fra MASCOT
Sikkerhedsfodtøj - 2012 Presse
10. April 2012

Måske vil dine venner bemærke dine nye smarte sneakers og chefen brokke sig over, at du har ladet sikkerhedsskoene stå hjemme. Men i virkeligheden kan du med MASCOTs nye sikkerhedssko og -støvler få begge dele på én gang!

Selvom de nye sko og støvler ligner det nyeste hippe par sneakers fra modebutikken, er der ikke gået på kompromis med komforten og sikkerheden.

Det bedste til dine fødder

De nye sko og støvler lever op til de samme krav som MASCOTs andre sikkerhedssko. For at give dig den bedste komfort på din arbejdsdag, hvor du sikkert er på fødderne det meste af tiden, er MASCOTs nye indlægssål lagt i sko og støvler. Der er blandt andet ekstra støtte ved svangen og en støddæmpende pude i hælen, så dine fødder ikke bliver så hårdt belastede.

Ydersålen er en VIBRAM® sål lavet af et meget slidstærkt og skridsikkert materiale, der gør, at du står godt og solidt på mange typer af underlag. Samtidig sikrer MASCOTs nye ergonomiske tåkappe, at der er plads til tæerne, når du for eksempel skal bukke dig ned eller stå på tæer, så skoene bøjes.

Sikkerhedssko - ROCKS 2012

Vælg design og type

Du kan vælge mellem fire forskellige udgaver af det nye sneakersinspirerede fodtøj, alt efter om du er til sko eller støvler i printet skind eller sort Cordura® - et materiale i fiber/ nylon, der både er særdeles stærkt og åndbart. De nye sikkerhedssko og støvler er udviklet til håndværksfag, let industri samt logistik og transport. Arbejder du meget på knæ i løbet af dagen, anbefaler MASCOT sikkerhedssko med ekstra tåforstærkning.

MASCOT® Robson sikkerhedsstøvle og MASCOT® Evans sikkerhedssko i skind med dækmønster, der også findes på arbejdsbukserne i tøjserien MASCOT® ROCKS. I støvlerne er der foruden snørebånd lynlås i siden, så du let kan få dem af og på.