Maskuline arbejdsbukser i Tencel®

er gode for miljøet
Arbejdsbukser - Presse 2012
11. April 2012

Maskuline og seje. God pasform i slidstærkt og bæredygtigt materiale. Stikordene kendetegner MASCOTs nye bukser i det unikke materiale Tencel® fra serien MASCOT® ROCKS.

Fibre fra eukalyptus

Tencel® - en fiber udvundet af eukalyptustræer - er mest kendt fra sportens verden. Tencel® bliver ofte brugt i professionelt sportstøj, fordi materialet både er godt til at absorbere sved og fugt og samtidig virker kølende på huden.

Selvom du ikke er topatlet, er dit job sikkert også ind imellem fysisk krævende. Måske oplever du, at det kan være svært at få ledt fugten væk fra kroppen, når du bevæger dig meget rundt på arbejde. Derfor er Tencel® et godt materiale at bruge i arbejdstøj.

MASCOT har også valgt at bruge Tencel®, fordi det er biologisk nedbrydeligt og eukalyptustræerne, som bruges til udviklingen af Tencel®, vokser på bæredygtige farme.

Cool stil i stærkt og blødt materiale

Tencel® er desuden meget slidstærkt og super blødt og behageligt at have på. Det betyder, at du kan arbejde en fuld dag i bukser, der er lige så rare at have på, som dem du foretrækker derhjemme. Bukserne har en rigtig god pasform og smarte visuelle effekter som fx skrå reflekser nederst, bag på bukserne. Hvis du kombinerer bukserne med en vatteret vest eller skjorte fra MASCOT® ROCKS, eller en af de nye shirts fra MASCOT® CROSSOVER, har du en ny og cool stil til foråret og sommeren.

MASCOT® Arkansas Bukser forhandles fra Maj 2012.