Sikkerhedssko

i forårskampagne
Sikkerhedsfodtøj - campaign - 2012
14. Maj 2012

MASCOTs forårskampagne er skudt i gang med gode tilbud, sjovt reklame-spot og præmier, der får andrenalinen til at pumpe!

Måske kan du huske MASCOTs reklamespot fra efteråret? Replikken "Skete der noget?" "I hvert fald ikke med hans fødder!" er blevet lidt af en ørehænger. I de kommende uger ruller reklamespottet igen over skærmene på landsdækkende TV- og radiostationer. Denne gang med fokus på MASCOTs nye sneakers-inspirerede sikkerhedssko.

Du kan købe et par til en rigtig god pris og med 30 dages fuld returret indtil den 31.juli. Kampagnetilbuddet gælder hos alle de danske MASCOT forhandlere, der deltager i kampagnen. På kampagnesitet http://mascotsko.dk/ kan du finde din nærmeste forhandler.

På kampagnesitet er der også mange fede præmier at få fingrene i - især hvis du er til fart over feltet og har benzin i blodet! Du kan både vinde en dag for dig selv og en kammerat på Sjællandsringen, hvor I får chancen for selv at sidde bag rettet i nogle af landets lækreste racerbiler. Og du kan vinde billetter til at opleve et professionelt racerløb fra tilskuerrækkerne. Vi udlodder også MASCOT sikkerhedssko.

Tjek mascotsko.dk og læs mere om præmierne og hvordan du deltager. Vi vil også meget gerne have en god håndværkerhistorie fra dig! Her kan du også se - eller gense - TV-reklamen.