Nyt arbejdstøj til byggeri

- Bedste komfort på markedet?
Kaki Arbejdstøj - 2013 - MASCOT® UNIQUE
23. Januar 2013

Tofarvet arbejdstøj i 8 farvekombinationer, 14 produktvarianter og forskellige stofkvaliteter giver utallige variationsmuligheder i MASCOTs nye serie af arbejdstøj, som netop nu lander i forhandlere over hele landet.

MASCOT® UNIQUE er navnet på serien, der er så bred, at hele spektret inden for byggeri finder tøj, der passer perfekt til dem. Desuden er serien certificeret i henhold til alle relevante normer.

2013 design til fremtidens håndværkere

Den første generation af tofarvet arbejdstøj satte MASCOT i gang sidst i 1990erne. Nu er tiden inde til en ny generation, hvor detaljer, design og pasform passer til 2013 og fremtidens håndværkere. MASCOT® UNIQUE er lavet med løbende bruger-feedback, hvorved nyt værktøj, brug af smart phones og ændrede bevægelsesmønstre er tænkt ind i det nye arbejdstøj.

Målet er optimal komfort

En række brugerne rundt om i Europa har brugt tøjet igennem noget tid på deres daglige arbejde. Og ifølge resultatet af brugertestene, så har MASCOT® UNIQUE den højeste komfort på markedet. »I sidste ende er komfort en fornemmelse fra brugeren. Men vi kan under udviklingen gøre meget for at hjælpe den gode komfort på vej«, siger administrerende direktør hos MASCOT, Michael Grosbøl. Han forklarer: »Den rette stofkvalitet, en særlig konstruktion af pasformen og avancerede sydetaljer bidrager til optimal komfort. Vi ønskede at skabe den optimale komfort i MASCOT® UNIQUE uanset udfordringernes størrelse – og vi er ikke gået på kompromis på noget tidspunkt, så vi forventer os rigtigt meget af serien«, siger Michael Grosbøl.

Arbejdstøj af eukalyptus

Det er en helt særlig og slidstærk metervare med et indhold af Tencel®, som er særligt udvalgt til brugere, der kræver meget af deres arbejdstøj. Tencel® er udviklet af eukalyptustræer, og er derfor en naturlig fiber. Foruden at være super blød, er den fugttransporterende og temperaturkontrollerende. Tencel® er faktisk 50% mere absorberende end bomuld og har dermed en super komfort. Samtidig har produkterne alle de gode egenskaber fra polyester – slidstyrke, formstabilitet og holdbarhed vask efter vask. Blandingen af Tencel® og polyester samler de bedste egenskaber fra to materialer. MASCOT har selv været i laboratoriet for at udvikle den særlige metervare.

2013 - Arbejdstøj - MASCOT® UNIQUE

Nyudviklede features

En masse nye detaljer bidrager også til en super komfortabel hverdag, fx knælommer i en ny udgave, der altid sidder, hvor de skal. Nye lårlommer med mulighed for manuel opdeling og en ekstra kile indvendigt på benene bidrager også til den øgede bevægelsesfrihed og fleksibilitet, som serien har.

Certificeret arbejdstøj

Produkterne i MASCOT® UNIQUE er testet efter industrivaskenormen EN ISO 15797 (Hohenstein Institute), og dermed lavet til at kunne klare det slid, som en industriel vaske- og tørreproces medfører. Desuden har alle metervarer et Oeko-Tex certifikat. MASCOT® UNIQUE er også arbejdstøj med god samvittighed. Produkterne er fremstillet på MASCOTs egen fabrik i Vietnam, som har en SA 8000 certificering. SA 8000 er den mest anerkendte internationale norm for social ansvarlighed. Når en leverandør har denne certificering, kan forbrugeren være sikker på, at produkterne er fremstillet under gode og trygge medarbejderforhold.