Revolution

inden for arbejdstøj
2013 - Arbejdstøj - MASCOT® UNIQUE
23. Januar 2013

Tofarvet arbejdstøj i 8 farvekombinationer, 14 produktvarianter og forskellige stofkvaliteter giver utallige variationsmuligheder i MASCOTs nye serie af arbejdstøj, som lander hos forhandlere landet over i januar.

MASCOT® UNIQUE er navnet på serien, der er så bred, at alle former for både industri og byggeri-virksomheder finder tøj, der passer perfekt til dem. Desuden er serien certificeret i henhold til alle relevante normer.

Certificeret arbejdstøj

MASCOT® UNIQUE er også arbejdstøj med god samvittighed. Produkterne er fremstillet på MASCOTs egen fabrik i Vietnam, som har en SA 8000 certificering. SA 8000 er den mest anerkendte internationale norm for social ansvarlighed. Når en leverandør har denne certificering, kan forbrugeren være sikker på, at produkterne er fremstillet under gode og trygge medarbejderforhold.

MASCOT® UNIQUE - Sort & Hvid - 2013