Ny superjakke

med teknologi, der er testet i rummet
MASCOT® FRONTERA Vinterjakke - 2013
22. August 2013

I MASCOTs nye bud på den perfekte vinterjakke, anvendes Outlast® som fór – en teknologi, der oprindeligt er udviklet til NASAs rumprogram og er Certified Space Technology™.

Sammen med certificeret beskyttelse mod både kulde og nedbør og en masse gode funktioner til en krævende arbejdsdag er MASCOT® Frontera den optimale jakke til vinterlige vejrforhold.

MASCOT® FRONTERA - 2013

Temperaturregulerende Outlast®

MASCOT® Frontera er udstyret med et for af det avancerede Outlast®-materiale. Outlast® virker som et slags indvendigt varmestyringssystem, så kroppen altid har en konstant, behagelig temperatur. Overskydende kropsvarme absorberes og lagres i bittesmå mikrokapsler inde i jakken. Når kropstemperaturen falder, frigives varmen og føres tilbage til kroppen. På den måde styres varmen og kontrolleres produktionen af sved. Som resultat har brugeren af jakken en perfekt temperatur inde i jakken – ikke for varmt og ikke for koldt. Jakken er desuden vandtæt, vindtæt og åndbar via MASCOTEX®-ydermateriale. Godkendt efter EN 343 - kl. 3/1 og EN 342 - klasse 3/2 (2,0 clo).

Detaljer til en travl hverdag

Ud over en ekstraordinær komfort, har MASCOT® Frontera alle de gode detaljer til arbejdsdagen i kølige omgivelser. I vindfanget ved frontlukningen sidder en smart telefonlomme, som kan tilgås, uden at jakken skal åbnes. Der er lommer til alle behov – heriblandt en brystlomme med magnetlukning, så lommen kan åbnes med én hånd og automatisk lukker efter brug, så indholdet bliver, hvor det skal. Hætte kan reguleres efter behov eller afmonteres. Sidst men ikke mindst har jakken god bevægelsesfrihed og en indvendig snøreregulering ved hoften i jakken, så den kan tilpasses individuelle behov.

Presse 2013 - MASCOT® FRONTERA

Jakken er netop landet hos forhandlere over hele landet.