Sommerarbejdsbukser

med lav vægt og høj slidstyrke
Bukser med knælommer - Kaki - 2014
25. April 2014

Nogle gange går det bare ikke med shorts i sommervarmen. Og så er disse nye letvægtsbukser med høj slidstyrke et glimrende alternativ.

For selv om stoffet har en lav vægt, er slidstyrken i top. De lommer, som bruges mest – baglomme, lårlommer og tommestoklomme – har et ekstra lag stof som forstærkning, hvor de er påsat. Samtidig er knæpudelommerne lavet af CORDURA®, og der er CORDURA®-forstærkninger på diverse andre lommer. CORDURA® er testet til at være syv gange stærkere end bomuld. Slidstyrke i sømmene er sikret med tredobbelte syninger på de mest udsatte steder.

Selve stoffet er af 50% polyester/50 % bomuld, og det gør bukserne komfortable, åndbare og bløde mod huden. Med en gramvægt på kun 205 g/m2 er bukserne forbavsende lette og kan dermed hjælpe dig igennem varme dage, hvor lange bukser er nødvendige.

Designet er lige så praktisk som stoffet. MASCOT® Lemberg har høj bevægelsesfrihed med lav talje og ergonomisk formede bukseben, og der er alle de lommer og detaljer, som en effektiv hverdag kræver. Som alle andre MASCOT-produkter bærer MASCOT® Lemberg Oeko-Tex®- mærket. Oeko-Tex® Standard 100 er din garanti for, at produktet er kontrolleret for indhold af sundhedsskadelige eller formodede sundhedsskadelige kemikalier og farvestoffer. Oeko-Tex® er verdens førende sundhedsmærkning for tekstiler.

MASCOT® Lemberg findes i butikkerne allerede nu - både kaki/sort og den nye farve fra maj i mørk antracitgra/sort. MASCOT® Lemberg er blot ét af de 23 tofarvede produkter i serien MASCOT® UNIQUE, som blev lanceret i 2013.