MASCOT sponsorerer

stadionbyggeri
Michael Grosbøl - 2014
8. Maj 2014

MASCOT og SIF Invest er nået til enighed i en sponsoraftale omkring SIFs kommende stadion, JYSK Park. Der har været forhandlinger i gang et stykke tid, og SIF Invest og MASCOT har nu fundet frem til et passende match af beløbsstørrelse og sponsoratudbytte.

»Jeg er rigtigt glad for, at vi fandt en løsning, så vi kan være med til at gøre det her for byen. Det er vigtigt. MASCOT er en del af Silkeborg, og det er her, vi har vores rødder og hovedkvarter. Størstedelen af den europæiske organisation er også hjemmehørende her. Så vi vil gerne være medvirkende til en udvikling af byen. Når det så er sagt, skal vi i virksomheden også forholde os til det rent markedsføringsmæssige. Og der kan jeg da også konstatere, at det er en ganske fornuftig handel for os«, siger administrerende direktør for MASCOT, Michael Grosbøl.

Til gengæld for de 5 millioner kroner, som MASCOT sender af sted til byggeriet, får MASCOT sponsoratet af den TV-eksponerede langside over for presse-/sponsortribunen samt begge hjørner for enden af denne.

»Jeg er fint tilfreds med aftalen – ellers havde vi ikke indgået den. Men det var også vigtigt, at begge parter var tilfredse«, understreger Michael Grosbøl.

Den kommende JYSK Park er tegnet af Årstiderne Arkitekter, der har stor erfaring med sportsarenaer. Man forventer at stikke spaden i jorden i marts 2015, og at JYSK Park står klar i 2016.