Nyt showroom i København

på historisk adresse
Showroom - Filmbyen DK - MASCOT
20. Juni 2014

19.06.14 markerede dagen for indvielsen af MASCOTS nye showroom på den historisk interessante adresse i Filmbyen i Hvidovre.

I de seneste måneder er bygningen forvandlet fra en slidt lagerbygning til nu at huse MASCOTs samlede sortiment og gode mødefaciliteter på i alt 600m2. Dagen stod i filmens tema, og arbejdstøjet havde fået selskab af gamle filmruller og andet dekorativt filmudstyr.

Et større opbud af kunder og samarbejdspartnere var med til at markere indvielsen, hvor administrerende direktør for MASCOT Michael Grosbøl klippede det røde bånd sammen med Zentropa-direktør Peter Aalbæk, som MASCOT har købt bygningerne af. MASCOT har nu et topmoderne showroom, som danner rammen om MASCOTs aktiviteter i hovedstadsområdet, og MASCOT ser frem til at byde forhandlere, kunder og andre samarbejdspartnere indenfor på daglig basis.

MASCOTs nye showroom har adressen Filmbyen 6, hvilket indikerer, at bygningen har været en del af det kreative miljø omkring Zentropa og mere end 15 andre filmselskaber. Men oprindeligt har alle bygningerne været brugt til militære formål, da både disse og en række andre bygninger var en del af Avedørelejren. Avedørelejren – startende med teltlejren Paradislejren – blev dannet tilbage i 1890erne. Senere overgik den til en reel militærlejr, der blev anvendt til forskellige militære formål helt frem til midt i 1990erne. Den bygning, som huser MASCOTs showroom, blev etableret i 1950erne. Under etableringen af MASCOTs showroom kunne en af håndværkerne berette om, at bygningen havde været anvendt til udlevering af lagner og materielt udstyr, da han selv havde været soldat på stedet i 1960erne.

MASCOT viser gerne frem – Showroomet kan besøges efter aftale med MASCOT.