Produktionen i Laos

følges nøje fra officielt hold
Official - Laos - 2014
14. August 2014

Tidligere i dag kom repræsentanter fra den laotiske regering på uanmeldt besøg hos MASCOT Laos. De var i området for at deltage i den formelle åbning af industrizonen Vita Park, hvor MASCOT blandt andre virksomheder er placeret. En spontan ide fik dem til at besøge MASCOT, for at, som de sagde, se hvordan det står til med ”vores rollemodel for udenlandske investorer”.

Igen i dag fik MASCOT Laos fornemt besøg. Chefen for premierministerens kabinet, Senior Minister Sonsai Siphandone medbragte Industriminister Khemmany Phonsena samt tre viceministre fra henholdsvis Industri-, Investerings- og Arbejds-Ministeriet for at se nærmere på, hvad laoterne kalder 'vores rolle-model for udenlandske investorer'. Også den lokale guvernør Songlao Yongno deltog i besøget.

De laotiske ministre havde mange anerkendende ord overfor MASCOTs arbejdsforhold, som ligger langt over den normale standard i landet. Det gælder ikke mindst den gratis forplejning med sund mad samt MASCOTs sundhedsstation, der med fuldtidsansat læge og sygeplejerske er stillet gratis til rådighed for MASCOTs medarbejdere. Sundhedsklinikken tager sig både af forebyggende sundhedsoplysning og behandling og rådgivning til medarbejdere med sundhedsproblemer eller fx graviditetsforløb. Delegationen drøftede også med MASCOT Laos' direktør Thomas Bo Pedersen, hvilke ønsker udenlandske investorer har til den videre udvikling af erhvervsklimaet i Laos.

Laos - Fabrik - MASCOT® WORKWEARHele delegationen stillede velvilligt op til et spontant gruppebillede. I midten (nummer syv fra venstre) ses MASCOT Laos' danske direktør Thomas Bo Pedersen.