MASCOT lægger hus til debat

med minister Mogens Jensen
MASCOT logo
3. September 2014

Når Handels- og udviklingsminister Mogens Jensen på torsdag kl. 15.30 fremlægger sin del af finanslovsforslaget, vil det ske hos MASCOT i Silkeborg. Fremlæggelsen vil ske i en dialog om udviklingsarbejde, CSR og bæredygtig vækst med repræsentanter fra erhvervslivet, arbejdstagerorganisationer, NGO’er og det civile samfund.

Efter en indledning ved ministeren vil der være en rundbordsdebat med udvalgte personer, som hver især vil give deres forskellige indlæg til debatten. Herefter er der mulighed for diskussion og spørgsmål fra øvrige deltagere ved arrangementet.

Debatten vil blive modereret af sekretariatschef for Access2Innovation, Jacob Ravn, Ålborg Universitet.
Hvis du har lyst til at deltage i mødet, så kan du tilmelde dig med navn, stilling og virksomhed til udviklingsdebat@um.dk hurtigst muligt. Deltagelse er gratis.