CSR er en væsentlig del

af at drive en professionel virksomhed
MASCOT Laos 2014
15. December 2014

Berlingske Business bringer i dag en længere artikel om MASCOT og den nye fabrik i Laos – muligheder og udfordringer. Her er et kort uddrag fra artiklen på business.dk:

»Der er stor fokus på Mascot-investeringen, og Mascot vil derfor komme til at agere rollemodel i Laos. Det er en forpligtelse, som Michael Grosbøl vedkender sig. Han taler gerne om virksomhedens samfundsmæssige forpligtelse i de lande, som Mascot opererer i. Han hilser derfor det stigende fokus på CSR (samfundsansvar) velkomment. For ham er CSR ikke bare et ligegyldigt kodeks, der hænger i en ramme på en væg i hovedkontoret. Det er et direktionsanliggende.

Laos - Presse 2014

»CSR begynder først og fremmest ved virksomhederne selv. Kun ved at have orden i eget hus kan man tale om CSR. Vores erfaring er, at store og dyre investeringer i en ordentlig arbejdsplads betaler sig tilbage igen. Mange af vores medarbejdere forstår ikke deres rettigheder, ja forstår ikke engang deres lønsedler. Det betyder, at der hviler en stor forpligtelse på os som en ordentlig virksomhed. Ordentlige lønninger og gode arbejdsforhold er væsentlige sider af at drive en professionel virksomhed,« siger Michael Grosbøl. «