Testet

 i Sydamerikas ørken
TESTED TO WORK - 2015 Dakar
10. Februar 2015
Se i videoen under hvilke ekstreme forhold MASCOTs arbejdstøj er blevet Tested to Work. Det skete under Dakar Rally 2015 i Sydamerikas ørken.

YouTube - no video

Under Dakar Rally drønede 420 forskellige motorcykler, trucks og buggyer 9000 km igennem Sydamerikas ørken. Det hollandske team med Tim Coronel i spidsen har under de seneste års Dakar Rally arbejdet i MASCOT-tøj. Mekanikerne er på arbejde både dag og nat under nogle helt særlige forhold. »Det er afgørende for mekanikerne, at deres arbejdstøj er behageligt og nemt at arbejde i«, fortæller Media Manager Martijn van Oort fra Dakar teamet: »I Sydamerika er det generelt varmt, men de står faktisk over for alle former for vejr. Fra varmen i ørkenen til kulde – nogle gange endda sne – i bjergene i Chile. I Argentina kan det være ganske vådt, så det er også vigtigt, at de har tøj, der tørrer hurtigt. Det er ekstremt krævende arbejde, så deres arbejdstøj skal også være slidstærkt. Selvfølgelig er det også vigtigt, at mekanikerne ser præsentable ud for sponsorerne. Dakar Rally sendes via tv til hele verden, og mekanikerne er i spotlightet gennem hele løbet.«