Kendte guldgravere

elsker MASCOT
Minearbejder & Bil - Gold Rush - 2015
26. Februar 2015
I den populære serie Gold Rush på Discovery Channel kan du se Hoffman-teamet iklædt MASCOT-arbejdstøj. I programmet følger man en flok amerikanske guldgravere udleve deres drøm; drømmen om at grave efter guld. Gold Rush kan ses på TV over hele verden.  

Gold Rush er den mest sete serie på Discovery Channel. Alene i USA sidder seks millioner hver fredag aften og følger guldgravernes op- og nedture. Serien bliver vist i 125 lande, herunder England, Tyskland og Danmark.

Guldgravere er MASCOT-fans

»Hoffman teamet har besøgt vores showroom mange gange, og de elsker tøjet,« fortæller MASCOT forhandleren Ray Freeman fra butikken Repcon NW i USA. Han har fulgt Hoffman-teamets op- og nedture, siden serien startede for fem år siden.
»De inspirerer mig til ikke at give op, uanset hvor hårdt det bliver,« fortæller han videre. Som MASCOT-forhandler var det hans store drøm at få sine helte klædt i MASCOT-arbejdstøj fra top til tå.

Gold Rush - 3 Tømrere - 2015

Når drøm bliver til virkelighed

»Jeg gjorde det til en mission at få dem om bord. Og i 5. sæson lykkedes det endelig« fortæller Ray Freeman. Takket være Ray Freeman og hans hårde arbejde, blev drømmen til virkelighed i 5. sæson af Gold Rush. Han sørgede for, at alle fra Hoffman teamet blev klædt i MASCOT-tøj. Og teamet er vilde med tøjet. Alderspræsidenten i teamet Jack Hoffman fortæller:
»Jeg er stor fan af MASCOT. Jeg elsker de mange lommer i deres tøj og selvfølgelig kvaliteten af det. Hans kone er ikke i tvivl: »Han har endda smidt alt sit gamle arbejdstøj ud. Han er vild med MASCOT.« Fra næste og 6. sæson af Gold Rush kan man se endnu mere MASCOT-arbejdstøj i Gold Rush på Discovery Channel.

Krisen samlede Hoffman teamet

Todd Hoffman er manden bag successerien Gold Rush. Han har dog ikke selv haft lige så meget succes i livet. Den økonomiske krise ramte Todd Hoffmans forretning inden for flyindustrien i 2010, og pludselig stod han både uden job og hjem. Han besluttede sig derfor for at gå i sin fars fodspor og begyndte at lede efter guld. Han havde intet at miste, og priserne på guld var begyndt at stige. Trods det at hans far Jack Hoffmans guldeventyr endte med fiasko i 80’erne, erhvervede Todd Hoffman sig et stykke jord, maskiner og et hold arbejdsløse venner. Han fik et TV-hold til at følge teamets op og nedture. Det blev starten på Hoffman-teamet og serien Gold Rush.

Mislykket mineeventyr

Todd Hoffman ledte sit team til succes. I tre sæsoner øgede han støt indtjeningen og fik oparbejdet en solid viden indenfor guldindustrien. Han blev en god forretningsmand og bød nye holdmedlemmer velkommen. Men i fjerde sæson satsede Hoffman-teamet alt på et mineeventyr i Guyana i Sydamerika. Men da de ankom, erfarede han, at andre, illegalt, havde gravet alt guld, der var, i forvejen. Senere fulgte fiasko på fiasko og hele Hoffman-teamet kom tomhændede hjem. Den mislykkede mission ramte Todd hårdt. Han tog selv hele ansvaret og hvad værre var; han følte, at han havde svigtet sin familie. I femte sæson af Gold Rush forsøger Todd Hoffman at rejse sig igen efter fiaskoen i junglen. For Todd Hoffman er ikke typen, der giver op uden kamp.

Minearbejder - Gold Rush 2015