Team Mascot Workwear Campus Vejle

- nyt juniorcykelteam
Team Mascot Workwear Campus Vejle - 2015
12. Marts 2015
MASCOT er hovedsponsor bag teamet med ambitioner om at blive et af Danmarks stærkeste juniorcykelhold. Onsdag blev ni talentfulde ryttere præsenteret i MASCOTs lokaler i Silkeborg.

Det nye juniorcykelhold bygger på ryttere fra de tre moderklubber Silkeborg IF Cykling, CK Djurs og Middelfart CC. Med klubbernes ambitioner og professionalisme ønsker de at videreføre den stolte tradition for stærke juniorryttere i Danmark.

»Hos MASCOT hylder vi den professionalisme og entusiasme, som dette unge hold står for. Disse værdier passer godt med MASCOT, og det har - sammen med det lokale islæt og holdets store potentiale - været medvirkende til, at vi har valgt at støtte projektet. Vi glæder os til at følge drengenes bedrifter, se dem dygtiggøre sig og følge dem som rollemodeller for kommende generationer af cykelryttere«, siger administrerende direktør for MASCOT, Michael Grosbøl.

Team Mascot Workwear Campus Vejle - Michael G

Ni talenter med potentiale

Ambitionerne for Team Mascot Workwear Campus Vejle er store: At blive et af Danmarks stærkeste juniorcykelhold. Teamet har fokus på holdindsatsen og samtidig plads til den enkeltes udvikling.

»Vi har ikke én eller to klare kaptajner i teamet. I stedet har vi ni talenter, der alle har et stort potentiale. Vi er et team, hvor alle får deres chance for at køre et godt resultat hjem,« fortæller sportschef Jesper Torp.

2015 - Team Mascot Workwear Campus Vejle

Holdets bestyrelsesformand Bjarne Olsen glæder sig meget til at se de 16-18-årige ryttere tage fat på sæsonen senere denne måned, og understreger, at sponsorer i en klub som denne er altafgørende:
»Vi kunne ikke fuldføre vores drøm uden stærke sponsorere som MASCOT,« vurderer Bjarne Olsen. Han ser frem til at give fuld valuta for støtten, når navnesponsorernes brands forhåbentlig bliver vist frem på podiepladserne rundt om i landet i løbet af sæsonen.

Det var på MASCOTs færdigvarelager, som for en stund var omdannet til et showroom for cykelentusiaster, at teamet blev præsenteret onsdag aften foran presse, sponsorer, cykelsportsinteresserede, venner og familie.