MASCOT

giver kulturen et løft
Jysk Musikteater - 2015
6. Maj 2015
MASCOT bliver ny hovedsponsor for Jysk Musikteater – Silkeborgs Musik- og teaterhus. Den indgåede hovedsponsoraftale gælder foreløbig for to år.

»Det er særdeles glædeligt, at en så markant virksomhed som MASCOT udvider sit engagement i Silkeborgs kulturliv«, siger direktør Niels Kaas, Jysk Musikteater og fortsætter:
»MASCOT har gennem en årrække ydet stærk opbakning til Musical Silkeborg og musikteatret. Men den nye aftale understreger koncernledelsen vilje til at give kulturlivet et yderligere lift – til gavn for byens borgere, men i høj grad også for MASCOTs mange egne medarbejdere i lokalområdet.«
For Jysk Musikteater er det i alle henseender værdifuldt, at det lokale erhvervsliv bakker op om Jysk Musikteater, som har mere end 50.000 gæster i løbet af året til teaterforestillinger, musical, koncerter, konferencer og møder.

Michael Grosbøl - 2014

Administrerende direktør for MASCOT, Michael Grosbøl forklarer, hvorfor koncernen engagerer sig endnu mere i Silkeborgs kulturliv:
»Selv om MASCOT er en international virksomhed, har vi i høj grad også et lokalt engagement. Silkeborg er på mange måder en attraktiv by at bo i, og den må gerne blive endnu mere attraktiv. Det håber vi gennem støtten til Jysk Musikteater at bidrage til«, forklarer Michael Grosbøl og uddyber:
»Jeg håber, at MASCOTs støtte til det midtjyske kulturliv er til glæde for hele området. Her tænker jeg selvfølgelig også på de mange loyale kunder og samarbejdspartnere, MASCOT har i lokalområdet, som forhåbentlig får glæde af de øgede aktiviteter, som sponsoratet bidrager til.«

Om Jysk Musikteater

JYSK MUSIKTEATER er beliggende på den tidligere Papirfabrik med den flotte udsigt til Hjejlen og Gudenåen. Det blev indviet i 2004 med deltagelse af Hendes Majestæt Dronningen. Huset ejes og drives af Fonden, Musik- og Teaterhuset, Silkeborg.