Tak for besøget

på A+A
A+A - 2015
2. November 2015

Tak til alle jer der kom og besøgte os på A+A messen. Det er altid inspirerende at dele vores passion for arbejdstøj og sikkerhedssko med jer.

Alle MASCOT-ansatte på standen fortæller om travlhed, højt humør og mange besøg på messen. De besøgende på A+A messen var de første til at se MASCOTs nye hovedkatalog, og vi blev mødt af mange positive tilbagemeldinger. Flere af de besøgende valgte at downloade det 436 siders nye hovedkatalog, i stedet for at tage papir-versionen med sig hjem.

På messen præsenterede vi mange af nyhederne fra MASCOT. Især var der stor interesse for vinterjakkerne i vores nye MASCOT® SAFE SUPREME serie, MASCOT® Adra bukserne fra serien MASCOT® HARDWEAR og MASCOTs nyeste udvikling af sikkerhedssko, der kommer på lager i 2016.

Mange kopper kaffer

Vi kender ikke det præcise antal besøgende på standen, men der er ingen tvivl om, at der var et stærkt øget aktivitetsniveau i forhold til sidste gang. Det kan vi også aflæse på mængden af kaffe, der blev serveret. Allerede efter 1,5 dag var der drukket den samme mængde kaffe, som der i alt var blevet drukket på messens fire dage sidste gang på A+A messen. På dette års A+A blev der i alt drukket 2000 kopper kaffe på MASCOTs stand de fire dage messen varede. Det svarer til at der blev drukket 54 kopper kaffe i timen. Og vi serverede også andet end kaffe!

Messe - A+A