MASCOT og SIF

forlænger samarbejdet
Silkeborg IF - 2015
9. November 2015
MASCOTs logo vil frem til sommeren 2017 stå på Silkeborg IFs spillertrøjer. Stadion-sponsoratet af MASCOT-park fortsætter også indtil det nye anlæg på Søholt står klar.
MASCOT har forlænget sin samarbejdsaftale med Silkeborg IF Invest A/S. Dermed fortsætter MASCOT som hovedsponsor og sponsor for MASCOT Park. Aftalen løber frem til 2017, hvor byens nye stadion på Søholt er klar.

»MASCOT har været hovedsponsor i SIF siden 2011, og vi har i hele perioden haft et rigtigt godt samarbejde med Silkeborg IF Invest. Det har naturligvis haft stor betydning for forlængelsen af sponsoratet. Men det er klart, at vi også både håber og forventer, at SIF slutter sæsonen i top tre, således vi kan se Superliga i Silkeborg igen fra sommeren 2016. Som hovedsponsor har det naturligvis stor bevågenhed og forretningsmæssig interesse. Det vil jeg ikke lægge skjul på«, siger administrerende direktør for MASCOT, Michael Grosbøl. Han er glad for den nye aftale og uddyber: »Vi ser frem til at samarbejde med Silkeborg IF Invest frem til 2017, hvortil forlængelsen løber. En 1½ årig forlængelse er en meget passende periode for både os og SIF. Det giver den fornødne ro til udvikling hos SIF, og så må vi se, hvad der sker efter 2017, hvor SIFs nye stadion står klar.«

»Vi er meget glade for den opbakning, MASCOT viser os på trods af vores status som Bet 25 liga hold i denne sæson. Dermed er vores hovedsponsor eksponent for det sammenhold, der skal danne fundamentet i fremtidens SIF. Vi vil vise, at det kan lade sig gøre at drive en superligaøkonomi i balance, og her er den lokale opbakning altafgørende. MASCOT har vist vejen med forlængelsen af sit hoved- og stadionsponsorat«, siger adm. direktør Kent Madsen, Silkeborg IF Invest A/S.

Michael Grosbøl - 2011
Kent Madsen - 2011
Michael Grosbøl
Adm. direktør
Mascot International A/S
Kent Madsen
Adm. direktør
Silkeborg IF Invest A/S

MASCOT aktiverer sponsoratet med SIF på forskellige måder. Senest da et nyt markedsføringskoncept skulle sættes i søen. Fire professionelle fodboldspillere fra Silkeborg IF stillede op til fotooptagelser iført MASCOT arbejdstøj for at illustrere centrale kvaliteter for arbejdstøj fra MASCOT: slidstyrke, bevægelsesfrihed og komfort i al slags vejr.

SIF - Jeppe Illum - 2015
Billederne er blevet redigeret for at få den helt rigtige dynamiske stemning frem. Her viser Jeppe Illum en glidende takling for at illustrere sublim slidstyrke.

Ari Mohr Jónsson viste også springkraft, da han skulle lave en svævende flugter.
SIF - Ari Mohr - 2015
Ari Mohr Jóhnson i et halvt liggende flugtskud, da han illustrerer optimal bevægelsesfrihed.