MASCOT® WORKWEAR

med i Dakar 2016
Dakar Rally - 2015
22. December 2015
For 38. gang går starten til årets Dakar Rally. Tim Coronel og Maxxis Dakar Team er klar, når dette års Dakar bliver skudt i gang fra Buenos Aires d. 2. januar 2016. MASCOT® WORKWEAR sponsorerer Tim Coronels team med arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj under Dakar.
Dakar kræver meget af kørerne, bilerne og hele temaet bag. Udholdenhed og viljestyrke er en nødvendighed. I år finder Dakar Rally sted i Argentina og Bolivia. 556 deltagere i 354 køretøjer skal tilbagelægge 9000 km. Nogle områder er mindre farbare end andre. Igen i år vil Tim Coronel gøre sit bedste, og han håber at blive den første, der krydser mållinjen i Rosario.

I adskillige år har MASCOT sponsoreret Tim Coronels team med arbejdstøj og sikkerhedsfodtøj. Arbejdstøj fra MASCOT er af en høj kvalitet og utroligt slidstærkt. Under Dakar arbejder mekanikerne under krævende forhold og i et vejr, der kontant skifter. På en time kan temperaturerne skifte fra -7 til +45 grader. »Det er afgørende for mekanikerne, at deres arbejdstøj er behageligt og nemt at arbejde i,« forklarer Media Manager for the Maxxis Dakar Team, Martijn van Oort. Hos MASCOT er vi stolte over, at være Maxxis Dakar Teams foretrukne leverandør af arbejdstøj.

MASCOTs sponsorat inkluderer bukser, shorts, T-shirts, softshells, fodtøj etc. til hele teamet.

Hættetrøje & T-shirt - Dakar

Dakar Rally

Dakar er et ekstremt, men spændende løb. Tim Coronel fortæller: »Du kan ikke forudsige, hvad du møder efter det næste sving eller om 100 meter. Dakar er ikke for enhver. Du er nødt til at forstå terrænet og stole på dig selv og din intuition. Ellers farer du vild.«

Med start fra Buenos Aries kører motorcykler, trucks, buggyer og quads igennem den Sydamerikanske ørken. 15 dages ræs kræver særdeles meget fra kørerne såvel som fra deres biler.

MASCOT leverede også arbejdstøj til Tim Coronels mekanikere under Dakar 2015.

Dakar - 2015