Nytårsfest

hos produktionen i Vietnam
Nytår - 2016 Banner
5. Februar 2016

I lørdags afholdt vi i MASCOT Vietnam den årlige medarbejderkonkurrence og nytårsfest. Efter de mere officielle aktiviteter og kåringen af årets medarbejdere, fejrede 1.700 medarbejdere dagen med fantasifulde og flotte indslag. Medarbejderne havde i al hemmelighed øvet sig på underholdningen i flere uger.

Resultatet blev et flot gallashow med optrin fra hverdagslivet, en oversøisk duel imod kineserne, dans og et fantastisk modshow med kostumer lavet af affald fra produktionen.

Nytåret spiller en uhyre vigtig kulturel og religiøs rolle i hele landet, hvor 95% er buddhister. Kollegerne holder derfor nogle fridage nu, hvor de skal forberede og fejre helligdagene efter århundrede gamle traditioner.

Rigtig godt nytår! Første dag i det nye år, Abens år, er i øvrigt den 8. februar!

Vietnam - 2016 Nytår