Besøg MASCOT på

Byggeri’16
Byggeri16 - MASCOT® WORKWEAR
17. Februar 2016

MASCOT deltager igen i år på Skandinaviens største messe for byggevarer.

Du finder MASCOT i Hal A på stand nr. 2346. Kig forbi og få en snak med en MASCOT-medarbejder. Vi står klar til at høre, hvordan vi kan hjælpe dig via MASCOTs brede sortiment af arbejdstøj og sikkerhedssko.

På Byggeri'16 sætter vi fokus på forårets spændende produktnyheder. Vi lancerer MASCOT® FREESTYLE, en ny serie fyldt med cool streetwear til den stilbevidste håndværker. På messen præsenterer vi vores bud på fremtidens håndværkerbukser MASCOT® Madrid og MASCOT® Adra, og flere andre detaljerige produktnyheder i MASCOT® HARDWEAR serien. På standen sætter vi fokus på de skærpede sikkerhedskrav til håndværkerne, med MASCOT® SAFE SUPREME en serie spækket med sikkerhedstøj af højeste klasse.

Når du besøger vores stand, kan du deltage i vores store fodboldkonkurrence, om en valgfri fodboldrejse fra TRAVEL Sense til en værdi af 12.000 kr. Samtidig kan du afprøve dig selv som målscorer, og få muligheden for at vinde en MASCOT Select® fodbold.

Vi glæder os til at byde dig indenfor på standen.

Byggeri16 - 2016