MASCOT tegner hovedsponsorat

på DTC-serien
Racerbiler - 2016 - DTC
7. April 2016

MASCOT har udvidet samarbejdet med FDM-DTC og tegner sig nu også for hovedsponsoratet. Det betyder blandt andet, at kongerækken i dansk motorsport fremover hedder MASCOT DTC.

Det er en glad administrerende direktør hos MASCOT, Michael Grosbøl, der fortæller om den nye aftale:
»Jeg synes, det er fantastisk, at vi med dette sponsorat kan støtte dansk motorsport mere gennemgribende, end vi har gjort tidligere. På det personlige plan, så er det jo ingen hemmelighed, at motorsport ligger mit hjerte nær. Jeg er vokset op få kilometer fra Jyllandsringen og har, lige fra jeg var knægt, fulgt de højtydende biler og de underholdende løb derude.«

Sponsoratet er dog ikke alene tegnet med det motorsportsinteressede hjerte. »MASCOT har gennem mange år haft et godt samarbejde med Jyllandsringen og flere af de kendte kørere. I et forretningsmæssigt perspektiv er DTC interessant for os, da deres passionerede publikum og vores kunder langt hen ad vejen er de samme. Jeg synes, at det vil være en god måde at udbygge kendskabet til MASCOT arbejdstøj ved at være med til at give kunderne en stemningsfuld og spændende oplevelse som tilskuere til denne serie, som man vel populært kan kalde Danmarks svar på formel 1«, siger Michael Grosbøl, der glæder sig til at følge endnu en sæson i – nu – MASCOT DTC.

Også hos FDM-DTC er man meget tilfredse med at få samarbejdet med MASCOT løftet op på et højere plan: »Vi er meget glade for MASCOTs opbakning som vores hovedsponsor. Det er en vigtig del af arbejdet med udredning af kendskabet og interesse til motorsport i Danmark og ikke mindst til Danmarks bedste motorsportsserie,« siger Jesper Carlsen direktør i FDM-DTC. Løbene har som altid stor mediebevågenhed og transmitteres på TV2/TV2 Sport. Blandt kørerne er der en lang række kendte racerkørere og nye talenter. Listen rummer navne som Jan Magnussen, Michael Markussen, Casper Elgaard, Dennis Lind og det kvindelige racertalent Michelle Gatting.

MIchael Grosbøl - 2016 - DTC

Adm. direktør for MASCOT, Michael Grosbøl

Jesper Carlsen - DTC - 2016

Direktør i FDM-DTC Motorsport, Jesper Carlsen

Det nye hovedsponsorat passer perfekt ind i MASCOTs øvrige sponsoraktiviteter. MASCOT er allerede dybt engageret i sportens verden. Ud over hovedsponsoratet i de danske fodboldklubber Silkeborg IF og AB, har arbejdstøjsvirksomheden en række mindre danske sponsorater inden for eksempelvis cykling og kajak. I Tyskland har MASCOT et samarbejde med tre Bundesligaklubber, og i Holland med de to kendte racerkørere, som blandt meget andet deltager i Dakar Rally, Tim og Tom Coronel.

DTC logo - 2016